Beechbrook Country Kerry (Chloe)

De combinatie van de wens om nieuw bloed in onze kennel te halen en onze goede ervaringen met de ‘Turpingreen’ bloedlijn bracht ons in de zomer van 2022 naar Denemarken. Hier hebben wij uit de kennel van Niels Henrik Hansen Beechbrook Country Kerry (Chloe) geïmporteerd.

Chloe haar moeder is Wayne Mitchell’s fokproduct Labdom Todmorden, die op haar beurt een dochter is van FTCH Turpingreen Barrera (een nestbroer van de IGL winnaar 2022 FTCH Turpingreen Bohol)

De vader van Chloe is de mooie gele reu FTCH Troddenmills Full Throttle of Leacaz (Todd) die een zeer goede vererver is van verschillende goede eigenschappen en looks.

Chloe heeft een zeer uitgebalanceerd karakter en houdt haar hoofd koel onder alle omstandigheden. Ze is enorm baasgericht en makkelijk trainbaar. Haar kalme karakter zorgt ervoor dat je als voorjager zelf ontspannen staat.

In het voorjaar van 2024 heeft Chloe verschillende WT’s gelopen, weliswaar met wisselend succes, maar we zien absoluut veel kwaliteit in deze jonge teef.

Chloe haar gezondheid is tiptop in orde en we hopen in de toekomst met haar te kunnen fokken.

Naam:Beechbrook Country Kerry
Roepnaam:Chloe
Ras:Labrador Retriever
Geslacht:Teef
Kleur:Zwart (Geeldragend)
Geboortedatum:31-05-2022
Fokker:Niels Henrik Hanssen
HD:A (NBW 40)
ED:0/0
OgenVrij (05-07-2023)
prcd-PRA:Vrij
CNM:Vrij
EIC:Vrij
SD2:Vrij