FTW Go Back Running on Faith (Beau)

FTW Go Back Running on Faith (Beau) is de pup die wij hebben aangehouden uit het laatste nest van FTAW Cynhinfa Finesse (Libby). Haar vader is Alan Schofields FTCH Eastdale Harry die diverse keren (en niet zonder succes) heeft deelgenomen aan de IGL Retriever Championships in Engeland.

Beau ontwikkelt zich prima in haar trainingsproces. Zij is enthousiast, snel en wil graag samenwerken met haar voorjager. Trainen met haar is puur plezier!

Jachtseizoen 2014 is Beau uitgebracht op twee Novice Trials in België, waarbij zij tijdens de laatste gekwalificeerd werd met “Zeer goed”. Tijdens het trialseizoen 2015 wisten we tijdens de FT in Casteau (België) op eenden, een 2e plaats Uitmuntend met RES.CACT in de wacht te slepen. Om Beau`s niveau weer eens te testen hebben we tijdens de zomer van 2016 deelgenomen aan een mocktrial van de NRC waar zij de 2e plaats behaalde in de open klasse. Door omstandigheden hebben we tijdens het FT seizoen 2016 slechts beperkt kunnen deelnemen, echter niet zonder succes een 1 UCACT/CACIT, een 1UCACT en een ZG zijn bijgeschreven in haar werkboekje.

Naam:FTW Go Back Running on Faith
Roepnaam:Beau
Ras:Labrador rertriever
Geslacht:Teef
Kleur:Blond
Geboorte datum:01 juli 2012
Fokker:K. Kleijwegt
HD:A (NBW 38)
ED:0:0
Ogen:Vrij
prcd-PRA:Vrij
CNM:Vrij
EIC:Vrij
SD2:Vrij
HNPK:Vrij